Senior 1: Det hele overstået på 2 minutter – 1-0 sejr over B1908!

Peter Wagner
28. september 2024 kl. 23:59
Hvis vi ser på tabellen, så var det os som tophold der skulle spille mod rækkens bundhold B1908 der kun har fået et point.

Optakt

Hvis vi ser på tabellen, så var det os som tophold der skulle spille mod rækkens bundhold B1908 der kun har fået et point. Og netop en sådan modstander er meget svær at spille imod for hvordan er motivationen? Er kampen overstået inden den spilles?

Og det var præcis det Træner-Thomas – ”TT” – sagde i sit oplæg. Der ER ingen nemme kampe og B1908 skulle vise sig at være et godt organiseret hold der var svære at spille imod.

Tilbage fra karantæne var Albert(o), men ”Stub” havde meldt afbud. Kampens spiller i sidste uge – Therkel – var så rykket ind på – for ham – en normal position i maskinrummet – og han spillede rent faktisk en meget flot kamp.

1. halvleg – overstået på to minutter

Ja – fakta lyver ikke. Bolden blev givet op og bolden kom ud i vores venstre side. Tryllerier af Gudmand – der spillede en fantastisk kamp - og bolden til backen Soelberg der lagde den præcist ind i det forreste område og her lurede Spirrevippen. Han satte foden på og så stod det 1-0 efter 90 sekunder!

Hold da op hvor vi nu troede på en opvisning….men nej….

Lad os sige det med det samme. Det var svære betingelser med en masse vind. Smørumdrengene havde medvinden i første halvleg og de lagde et stort pres på B1908. Spillet var ikke prangende og vi fik en masse hjørnespark, men de blev slet, slet ikke omsat i mål.

Efter 20. minutter fik Spirrevippen en lang bold og vi blev farlige. Han lagde bolden tilbage i feltet og der blev skudt – dog lige på B1908 glimrende målmand. Han gav en ripost, men også den blev brændt.

Næste chance tilfaldt Chauki. Han fik bolden i højre side og her tog han sit berømte ”signatur” – træk ind i feltet, men desværre gik bolden lige forbi mål.

I det 43. minut fik vi et frispark – dem havde vi også mange af – og indover kom den, men desværre headede ”Søbbe” lige på målmanden.

Nu sidder du og tænker og jeg har glemt B1908? Næ – men de havde ikke rigtig nogle chancer i første halvleg.

2. halvleg – en rodet affære

Halvlegen blev brugt fornuftigt. Parolen fra ”TT” var – uden at nævne det rent taktiske – at nu måtte vi ikke gå i stå. Om han havde set at det mere handlede om at kæmpe fremfor at spille flot fodbold ved jeg ikke, men halvleg blev en rigtigt rodet affære.

Det var som om at B1908 ikke kunne og Smørumdrengene ikke ville. Vores helt klare styrke er at vi er svære at scorer imod og det vidste B1908 godt. Og der er en årsag til, at B1908 ikke har fået mange points og det er vel, at de ikke rigtigt fik tilspillet sig en eneste chance.

Rent faktisk skulle vi hen til det 65. minut før der var optræk til noget. En bold frem til ” Det tårnhøje Helvede” og udenfor feltet fik han trykket af, men lige på keeperen.

En lignede episode opstod i det 83. minut hvor det var B1908 der skød lige på Keeper-Nikolaj, men også det blev afværget.

Som ”TT” også sagde efter kampen, at det var tre points, men en rodet affære – og det kan alle os der så på kun nikke genkendende til.

Kampens og månedens spiller

Kampens spiller blev Nikolaj der igen holdt kassen ren. Der er nu spillet otte kampe og han har holdt nullet i hele fem kampe og det mindes jeg ikke er sket i min tid som tilskuer.

Med hensyn til månedens spiller var det samme årsag, men det blev ikke ham. De øvrige nomineret var Spirrevippen Jacob Lind, ”Thyge” samt kaptajn ”Søbbe”.

Vores valg faldt på ”Søbbe” der i hele sæsonen har vist et tårnhøjt niveau og samtidig besidder fantastiske lederegenskaber.

Nu venter der en sidste kamp i første runde inden turneringen vender. Og det er næste lørdag mod topholdet Ringsted der har et point mere end os. Så nu skal drengene bevise, at vi hører til hvor vi ligger!