Senior 1: AB Tårnby – en svær nød at knække: 1-1 på Sydbank Arena!

image
Peter Wagner
19. oktober 2024 kl. 17:31
Hjemme igen og denne gang var det AB Tårnby der kom på besøg og da kampen var sponsoreret af Dehlsen & Sønner var der en masse tilskuere på lægterne – og selv vejret var med os!

Optakt – et tilbageblik

Hjemme igen og denne gang var det AB Tårnby der kom på besøg. Vi vandt med 3-2 hos dem i august, men spillede vel nok den dårligste 1. halvleg i mands minde og var bagud efter 30. min. med 2-0. De fik en mand vist ud inden halvlegen og det betød tre mål til os i anden halvleg – det sidste i det 90. minut - 3-2 var en realitet

Så vi var advaret om en lige kamp og da kampen var sponsoreret af Dehlsen & Sønner var der en masse tilskuere på lægterne – og selv vejret var med os når vi tænker på årstiden.

1. halvleg – Frem over isen…

Som forventet kom vi godt i gang og fik lagt et vist pres på Tårnbydrengene. Specielt vores højre side med Gudman, Albert(o) og Thyge kom godt over kanterne.

Allerede i det 12. minut gav det pote. Et godt ryk af Thyge og ind i feltet. Det gik så stærkt at forsvarsspilleren ikke kunne gøre andet end at lave straffespark.

Det tager Danny-Boy sig af, men han havde gjort regning uden vært. For AB Tårnbys glimrende målmand reddede flot skuddet ud på stolpen, men bolden røg tilbage til Danny-Boy der kunne heade bolden i det tomme mål.

Spillet fortsatte med godt kantspil fra vores side, men desværre blev indlæggene for dårlige og aldrig farlige.

AB Tårnby skulle helt frem til det 26. minut før de havde et indlæg der blev headet flot på mål, men lige på ”Nico” i kassen.

Smørumdrengene havde stadigvæk teten, men kom ikke rigtigt til mere i halvlegen.

2. halvleg –Flot positionsspil af AB Tårnby!

AB Tårnby var som forvandlet efter pausen. Det var egentlig ikke fordi vi spillede dårligt, men den første halve time spillede de rigtigt flot positionsspil hvor bolden gik flot fra mand til mand – dog uden at der kom de store chancer ud af det.

Men allerede i det 50. minut fik de scoret. Et frispark lige udenfor feltet der blev sendt – ikke hårdt – men velplaceret – på mål.

Den ramte tværribben og røg op i luften. En bold kommer jo ned igen og den landede lige fem centimeter fra mållinjen og kunne skubbes i mål til 1-1.

Men med 15. minutter igen fik Smørumdrengene et lille overtag, men de helt store chancer blev det ikke til. Mange omstillinger og tilløb til gode chancer, men det blev ved ”lige ved og næsten”

Det bølgede frem og tilbage og den største chance kom i det 71. minut. Spirrevippen kom til baglinjen og lagde bolden fladt på tværs mod en fremstormende Lyng. Men målmanden dykkede lige akkurat ned til bolden inden Lyng fik foden på og så løb det hele ud i sandet.

Det gjorde kampen også. Dehlsen & Sønner skulle udpege kampens spiller og det blev - igen – Albert(o), men det var en flok slukørede spillere i omklædningsrummet. De vidste godt, at resultatet var i orden, men selvfølgelig ville de gerne have fortsat sejrsstimen.

Næste kamp er allerede på fredag ude mod Næstved, men der er længe til!