Menu

Nikolaj Dehlsen Toxværd – en synlig del af LSF-familien!

image
Peter Wagner
09. september 2024 kl. 14:42
Vi taler tit om ”LSF-familien”. Hvad der egentlig lægges i det er vel ikke rigtigt blevet defineret, men i dette tilfælde må jeg nok bare konstatere, at her er HELE familien på en eller anden måde en del af LSF – og så på samme tid. Så denne eftermiddag havde jeg sat Tømrermester Nikolaj Toxværd i stævne for at finde lidt mere ud af hans baggrund m.m.

Nikolaj Dehlsen Toxværd – en synlig del af LSF-familien!

Baggrunden

Vi taler tit om ”LSF-familien”. Hvad der egentlig lægges i det er vel ikke rigtigt blevet defineret, men i dette tilfælde må jeg nok bare konstatere, at her er HELE familien på en eller anden måde en del af LSF – og så på samme tid. Så denne eftermiddag havde jeg sat Tømrermester Nikolaj Toxværd i stævne for at finde lidt mere ud af hans baggrund m.m.

Du kommer fra en rigtig fodboldfamilie?

”Det må man sige. Min far Kim var tidligere (semi) professionel målmand. Han spillede også i LSF og blev herefter målmandstræner. Min mor er kasserer i klubben og min lillebror Frederik er stadigvæk seniorspiller og aktiv som alt-mulig-mand omkring seniorafdelingen.

Jeg selv har spillet i klubben siden jeg var seks år, men det er svært at finde tid til det nu, hvor jeg er i gang med at etablere mig som selvstændig tømrer og har snart været det i et år”.

Fortæl lidt om din baggrund?

”Jeg var nok ikke den der bedst kunne lide at gå i skole da jeg er en meget aktiv person. Fællesskab, sport og fritid trak mere og da jeg kommer fra en håndværkerfamilie, så vidste jeg ret hurtigt, at jeg skulle bruge mine hænder – bl.a. gennem praktikophold i skoletiden hos forskellige tømrervirksomheder.

Jeg kom i lære hos en lokal tømrer i Smørum og fortsatte efterfølgende i firmaet som tømrersvend, og efter ca. 6 år skulle jeg ud og prøve mig selv af i et andet firma. Men allerede på det tidspunkt gik jeg med tanken om at blive selvstændig”.

Den må du lige uddybe – hvad var det der trak?

”Jeg brænder for faget og jeg ville gerne prøve nye ting af – altså have et andet fokus som mester i forhold til kunder og ansatte, gøre tingene på en anden måde osv.

Jeg var sikker på, at ”det med at være herre i eget hus” – på godt og ondt –var lige noget for mig, så det skulle prøves af. Det med at bestemme hvordan jeg ville drive forretningen, var det der trak”.

OK – hvad er du så kommet frem til?

”Det der er vigtigt, er at være tæt på kunderne. Med hensyn til mine kerneværdier er det, at kvaliteten betyder meget, den gode dialog skal fremmes og så skal aftaler overholdes. Jeg ved godt det er svært når der er travlt, men jeg vil helst ikke gå på kompromis med ovennævnte”.

Hvad er så det du bedst kan lide at lave?

”Jeg har kun eksisteret i et lille år og opgaverne har været meget forskellige. Jeg har lavet alt fra terrasser, carporte, gulve, eller færdiggørelse af nybyg, alle opgaver har været fede, og der har været knald på fra starten af. Og så har jeg også lavet nogle forskellige renoveringer sammen med forskellige rådgivere - som du kan se – det er næste hele pakken”.

Hvad er så dine ambitioner?

”I øjeblikket er der mig selv, en svend og en lærling og så hjælper min lillebror også til når tiden tillader det. Min ambition er at blive lidt større, uden dog at gå på kompromis med kvaliteten og kundekontakten – dialogen er bare super vigtig. Jeg vil gerne være kendt for at være den tømrer der gå op i kvalitet og at kunden bliver tilfreds – jeg springer ikke over hvor gærdet er lavest”.

Så er der det med ”LSF-familien” – du er også sponsor i klubben?

”Ja – jeg tegnede først et seniorspillersponsorat. Det har så udviklet sig på flere måder og mit håb er, at det vil udvikle sig yderligere og ambitionen er da også at blive en større sponsor i klubben – hvad det kommer til at indebære må tiden vise, men det er bare skønt at være en del af LSF-familien – nu også som sponsor” slutter Nikolaj.

Jeg sidder tilbage med en rigtig god følelse efter min samtale med Nikolaj. Han er kun 23 år og allerede selvstændig med flere personer i sin virksomhed. Jeg er ikke i tvivl om, at han nok skal få succes – og måske gemmer der sig en ny hovedsponsor i ham? Det må tiden vise.

Besøg Nikolaj på:

Web: https://www.tmtox.dk

Instagram: @tmtoxaps

Luk